Plivački klub DUPIN osnovan je 1997.g. tada kao plivačka sekcija VK Biograd, da bi 2000.g. počeo sa samostalnim radom. Zbog ograničenih uvjeta, u prvom redu otvorenog ljetnog bazena, klub svoja vrata otvara samo u ljetnim mjesecima svake godine što neumanjuje njegovu vrijednost i entuzijazam napredovanja u okviru hrvatskog plivanja, a možda i šire. Klub je registriran pri Hrvatskom plivačkom savezu i punopravan član te organizacije.

Voditeljica ujedno i predsjednica Branka Dominis, inače profesorica kineziologije, svoje znanje i iskustvo je sakupljala u renomiranim zagrebačkim klubovima da bi to prenjela na djecu koja svake godine željno isčekuju početak „biograjske“ plivačke sezone.

Isto tako dovodeći stručan tim trenera organizirani su brojni kampovi, mitinzi, maratoni, igre bez granica, sve sa jednim ciljem – druženje djece svih dobnih uzrasta. Tako se PK Dupin može pohvaliti sa organizacijom plivačkog maratona na kojem sudjeluju plivači/ce iz cijele Hrvatske pa i okolice ( Slovenija, Mađarska, Italija, Švedska..), što nam daje pravo nazvati ga međunarodnim. Također valja napomenuti kako je V.plivački maraton „Biograd 2007.“ uvršten u kalendar CRO-kupa što mu daje još jednu važnost.

Zajedno sa drugim klubovima tzv. „B“ kategorije svake godine sa svojim natjecateljskim pogonom klub sudjeluje na državnom prvenstvu osvajajući brojne medalje i ostvarujući vrijedne rezultate.

Plivačka škola svake godine prima nove najmlađe članove koji kroz igru i učenje savladavaju sve četiri tehnike plivanja: delfin, leđno, prsno i kraul. Od 2007. godine klub je dobio i program obuke neplivača u Zagrebu, zahvaljujući izgradnji bazena Utrina.

Ukratko Plivački klub Dupin je klub sa velikim mogućnostima i potencijalom koje ćemo u budućnosti i dalje razvijati na jedan novi i samo nama poznat način.

Vijesti

Upisi i prijave u novu plivačku sezonu u Zagrebu 2019/20.

 

- PROGRAM OBUKE NEPLIVAČA (za djecu od 3 do 8 god)

- PROGRAM ŠKOLE PLIVANJA ili USAVRŠAVANJE PLIVANJA (od 5 do 12 god)

- PROGRAM SPORTSKO-REKREATIVNOG PLIVANJA (za djecu od 7 do 18 god)

 

Početak je nove školske godine a time ujedno i početak naše nove plivačke sezone. Pozivamo stoga svu zainteresiranu djecu i njihove roditelje da se prijave i priključe jednom od naših plivačkih programa. Kao i svih prijašnjih godina, Plivački klub Dupin je prisutan na sva tri velika zagrebačka bazena; bazen Mladost, bazen Utrine i bazen Svetice na kojma od 16. rujna 2019. krećemo sa svim našim programima; programom OBUKE NEPLIVAČA, programom ŠKOLE PLIVANJA te programom SPORTSKO-REKREATIVNOG PLIVANJA. Upisi u novu sezonu su u tijeku. Informacije i detalje o svakom programu, kao i o raspoloživim terminima, možete potražiti na našim stranicama, a za više informacija te prijave i upise možete nas kontaktirati putem naših mail adresa:

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ,

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

pozivom na telefone 098 558 238 ili 091 510 1881

 

 

ili preko našeg fb profila na Plivački klub Dupin – Zagreb.  

 

 

 

Ovogodišnji tradicionalni 15.plivački maraton 'BIOGRAD 2018' i 9.memorijalna utrka 'Dino Eškinja' usješno su održani 12.kolovoza.

Opširnije...

Obaviještavamo sve članove da je zbog Dana neovisnosti u nedjelju 08.listopada otkazan trening na svim bazenima u Zagrebu.

Oprema

HPS Grand prix

HSDP

Sponzori i donatori

TZBnm.jpgbnm.jpgilirija.jpgmirt.jpgzabac.jpgzdzup.jpg

ZAGREB

Provodimo programe obuke neplivača i škole plivanja na bazenima u Zagrebu (Utrina, Mladost i Svetice)..

Više

BIOGRAD/ZADAR

U ljetnoj sezoni na otvorenom bazenu programi škole plivanja, a u zimskom dijelu treniramo da nezaboravimo ono što smo naučili.

Više

MARATON

Plivački maraton - jedinstveno iskustvo u najljepšem akvatoriju Jadrana..

Više

SKI / LJETNI KAMP

Zimske radosti uz igru i učenje skijanja ili možda ljetni sportski kamp uz mnoštvo aktivnosti..

Više

PK Dupin

V.Nazora 19,
23210 Biograd n/M, HR
T: +385 23 383 282
M: +385 98 558 238
    +385 91 510 1881
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sponzori i donatori

Korisni linkovi

Newsletter

Scroll to top